Exclusief: nieuw tenue voor hostesses van Johan Cruijff ArenA

In het najaar van 2017 lanceert ETP de nieuwe outfit voor de hostesses van voormalig Amsterdam ArenA, per 25 oktober de Johan Cruijff ArenA. De thuisbasis van voetbalclub Ajax is met 54.033 zitplaatsen het grootste voetbalstadion van Nederland en wordt ook regelmatig gebruikt voor popconcerten en evenementen.

De hostesses van de ArenA zullen zich hullen in een rood jurkje met een elegante strik om de middel. Een zwart jasje, het model ‘Chanel-jasje’, maakt de outfit compleet. De hostesses zijn goed herkenbaar door de geborduurde logo’s op de kleding van zowel het Amsterdam ArenA als het Johan Cruijff ArenA logo.

Schets van het 'Chanel-jasje'

De jurken en jasjes zijn gemaakt in de zogeheten Fancy Knit kwaliteit: een kettingbreisel met een unieke en kwalitatieve structuur met een hoog percentage Lycra. Niet alleen de stretch in het materiaal, maar ook het body moisture system biedt extra comfort.

Schets van het rode jurkje.
Details van het jurkje.

Dankzij de Fancy Knit kun je de kleding wassen, ophangen en is het de volgende dag droog. Een strijkbout is ook niet meer nodig. Kwalitatief, functioneel én een perfecte pasvorm die dag na dag onveranderd blijft: dat verdient een beker!

  • delen

Terug naar ETP Magazine

Lees ook