Leuk om kennis te maken: nieuwe aanwinsten Davey en Abdullah

Links: Davey | Rechts: Abdullah

Het team van ETP bestaat uit twintig man en is nog groeiende. De nieuwe collega’s, logistiek planner Abdullah en medewerker ETP Servicedesk Davey, spelen een belangrijke rol binnen het hele proces. Zij garanderen namelijk dat de klanten de leveringen op het juiste moment krijgen en dat ETP altijd voor hen klaarstaat bij vraag of advies.

Logistiek planner Abdullah
Nadat hij zijn studie commerciële economie aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen had afgerond en een aantal jaar in het buitenland had gewerkt, heeft Abdullah zich per november 2016 bij team ETP gevoegd als logistiek planner. En dat is een leuke uitdaging: “Enerzijds is een goede planning noodzakelijk om de beschikbaarheid van het product te garanderen aan de klant. Anderzijds dien je als logistiek planner ervoor te zorgen dat de voorraden niet onnodig groot worden.”

Abdullah is de schakel tussen de product- en projectmanagers en is verantwoordelijk voor het organiseren, plannen en sturen van de goederenstroom. “De werkomgeving van ETP is nieuw voor mij en het bevalt mij goed om veel nieuwe kennis op te doen. Deze functie biedt veel uitdaging, voldoende afwisseling en is zeer communicatief dankzij de korte lijnen en het vele contact dat ik met anderen heb.”

Medewerker ETP Servicedesk Davey
Davey is in februari gestart bij ETP Servicedesk. Hij rondt binnenkort zijn studie marketing NIMA-A af en gaat daarna direct door voor NIMA-B. De combinatie van werken en studeren bevalt hem uiterst goed.

“Als servicemedewerker van ETP ben ik samen met mijn collega’s het aanspreekpunt voor onze klanten. Klantvriendelijkheid is ons visitekaartje. We vinden het belangrijk dat iedereen tevreden is met de diensten die wij leveren en met hoe wij het contact met de klant onderhouden.”

Davey en zijn collega’s beantwoorden vragen per telefoon of mail, passen op verzoek bestellingen aan en handelen klachten over de kleding af. Dit laatste komt gelukkig zelden voor. “De uitdaging voor mij zit in het goed en snel beantwoorden en oplossen van vraagstukken. Ik ben de spil tussen degene die onze kleding draagt en de projectmanager. Wij houden een kort lijntje met de projectmanagers zodat we up-to-date zijn over de nieuwste ontwikkelingen binnen een project. Zo blijven we altijd scherp en kunnen we snel schakelen.”

  • delen

Terug naar ETP Magazine

Lees ook