Leuk om kennis te maken: ETP Project Managers Claudia en Fleur!

Claudia (links) & Fleur (rechts)

Het team van ETP bestaat uit twintig enthousiaste en bevlogen professionals. Product managers, designers, medewerkers van ETP Servicedesk, project managers: ieder met een eigen verhaal. Wij geven graag een kijkje achter de schermen, zodat u ons een beetje leert kennen en ziet wat ons beweegt. Als eerste aan het woord: Fleur, junior project manager (bij ETP sinds december 2015) en Claudia, project manager (bij ETP sinds 2012):

Wij zijn Claudia (31) en Fleur (27) en noemen onszelf, met een knipoog, ‘Het Dreamteam’ van ETP. Met onze verschillende achtergronden – Claudia, Communicatiewetenschappen aan de UVA en Fleur, Fashion & Management aan het AMFI – vullen wij elkaar goed aan en storten wij ons vol enthousiasme op nieuwe mogelijkheden. Als Project Managers begeleiden we verschillende projecten van begin tot eind. Wij zijn de schakel tussen de klant en ETP: zorgen dat al onze projecten op rolletjes lopen, dat onze klanten tevreden zijn en dat langdurige relaties worden onderhouden. Wij zijn flexibel, service- en oplossingsgericht en houden ons ook bezig met acquisitie. In deze functie wordt onder andere de commerciële kant van textiel benaderd, maar je kunt ook je creativiteit erin kwijt.


“Wij zijn er trots op om deel uit te maken van het bevlogen team waarmee ETP zich een unieke marktpositie heeft toegeëigend!”

 

ETP is een professioneel en servicegericht bedrijf en door de enorme diversiteit aan klanten en projecten is geen dag bij ons hetzelfde. Het is dan ook een uitdaging om in samenwerking met onze Stylistes en Product Managers een vertaalslag te maken naar een exclusieve en modieuze bedrijfskledingcollectie op maat voor de klant. Het is voor ons een enorme kick om medewerkers in de bedrijfskleding te zien lopen die wij hebben gemaakt!

Op dit moment zijn onze pijlen vooral gericht op de Hotel branche. Dit is ontstaan door de enorme groei van het aantal internationale vooraanstaande hotels in Nederland. Het Waldorf Astoria en W Amsterdam Hotel behoren al tot ons portfolio en wij zijn druk bezig met de uitbreiding hiervan. In deze fashionable branche werken wij veel samen met bekende Nederlandse modeontwerpers. Hierbij komt onze passie voor mode van pas.

v.l.n.r. Claudia, ontwerper Mattijs van Bergen en Fleur bij de feestelijke opening van de X Bank van W Amsterdam Hotel
 
  • delen

Terug naar ETP Magazine

Lees ook