Nijhof gaat voor casual chic

De lente is begonnen en voor wie plannen heeft om een nieuwe inrichting aan te schaffen, neem eens een kijkje bij Nijhof Bouw- en Woonwaren in Baarn, waarvoor ETP al sinds 2009 de bedrijfskleding maakt!

Vorig jaar vroeg Nijhof opnieuw aan ETP om een frisse en moderne look te creëren die paste bij de nieuwe uitstraling en interieur van de winkel. Het ontwerpteam van ETP ging aan de slag en ontwierp een eigentijdse en modieuze outfit bestaande uit blauwe chino broeken met casual blouses en shirts voor zowel de dames als heren van Nijhof.

De nieuwe uitstraling is goed ontvangen door Nijhof. Door de soepel vallende stoffen, ervaren de medewerkers meer comfort en bewegingsvrijheid. En ook de moderne stijl en kleur blauw vallen goed in de smaak. Sommige medewerkers zouden zelfs de kleding voor hun eigen garderobe aanschaffen.

Uniek aan de chino is dat deze door alle leeftijden en zowel dames als heren gedragen kan worden. Het is tijdloos en veelzijdig en kan gecombineerd worden met sneakers of nette schoenen. Een knipoog naar casual smart of casual chic.

 — “Modern, vlot en representatief. Het mooiste is toch de kleur.”


 — “Ik voel mij vrij en onbelemmerd in deze soepel vallende bedrijfskleding.”


— “Klanten vragen regelmatig: waar koop je die mooie broek?”

Medewerkers Nijhof Bouw- en Woonwaren

 

  • delen

Terug naar ETP Magazine

Lees ook